Интериор в банята obzavejdane-za-banq

Published on февруари 1st, 2013 | by george

0

Обзавеждане за баня – неразделна част от дизайна на вашата баня

На практика всяка баня се нуждае под някаква форма от място за съхранение на различни предмети – козметика, кърпи или други предмети, предназначени за ежедневна употреба.
Имате ли малка или неудобна баня, която спешно се нуждае от промени, но така, че да придобие стил? Имате ли голяма неприветлива баня, която бихте искали да се превърне в място за отпускане и за отмора? Искате ли да скриете грозни тръби и тоалетни казанчета зад красиво изработено обзавеждане за баня?

Има много и различни стилове на обзавеждане за баня, които могат да отговорят на вашите желания. Шкафовете за баня могат да бъдат изработени от истинско дърво, стъкло или по-евтини материали като пластмаса или метал, и да изглеждат модерни и съвременни или по-традиционни по стил.

Може да предпочетете шкафове с вградени мивки за по-класическа атмосфера или няколко свободно избрани и поставени елемента, или ултра модерен модулен дизайн. Изберете стил, който най-добре отразява вашите нужди.

През последните години много хора се спират на вградено обзавеждане за баня. Изборът предоставя неограничени възможности за съхранение и подреждане по удобен за вас начин. Ще има място за всичко и всичко ще има свое място – няма да има извинение за повърхности, отрупани с тоалетни принадлежности!

Този начин на подредба придава на банята по-традиционен вид и обикновено се комбинира с корнизи и завески на прозореца. Чрез използването на вградена мивка или мивка с плот, вие си осигурявате допълнително място за поставяне на тоалетни принадлежности, които използвате всеки ден. Освен това, един такъв цялостен модул на обзавеждане за баня може да има допълнителни елементи като чекмеджета за кърпи и място за съхраняване на бельо или лавици, които дават възможност на едно лесно достъпно място да поставите често използвани аксесоари.

Осветяването на шкафовете и полиците добавя допълнителен чар като показва къде и кои са вашите любими предмети в банята. Допълнително предимство на закуването на цялостен модул е, че така може да си гарантирате поставяне на обзавеждане за баня с добро качество –пълна водоустойчивост на всички вложени материали. Обикновено мебелите се изработват от удароустойчив полистирол – вид водоустойчив материал, който се характеризира с висока надеждност и дълъг живот.

Ако отделите малко повече средства и закупите по-качествено обзавеждане, може да се спрете на изделия с влагоустойчиви кристални огледала и ефектно декоративно покритие от висококачествени водоустойчиви полиуретанови лакове. Допълнително предимство на качественото обзавеждане за баня е, че може да си поръчате мебели с уникален дизайн – повечето са в малки серии, в стила на модерните интериорни решения. Освен серийно производство, много фирми предлагат проектиране и изработване на мебели за баня по задание на клиента. Това е една чудесна възможност обзавеждането на вашата баня да е в цветова гама по ваш избор.


About the Author


Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑