Спа в банята hidromasajni-vani

Published on февруари 1st, 2013 | by george

0

Хидромасажни вани – красота и здраве

Съвременните хидромасажни вани са идеално решение за хидротерапия в домашни условия. Редица медици считат, че най-ефективният способ за възвръщане на човешкото тяло към нормално здравословно състояние е потапянето във вана с активна масажираща струя. Такъв един масаж, по своите здравословни качества може да се сравни с масаж направен от професионалист с дългогодишен опит.

Основните плюсове на добрите хидромасажни вани са много, но ако трябва да споменем един, той ще е именно факта, че за благодарение на интензивно, специфично насочено, топлинно въздействие на конкретни участъци от тялото те са способни да изпълнят своеобразни манипулационни масажи. Хирдомасажните вани добре въздействат на мускулите и тъканите, вдигат тонуса им, способстват за разширяване на кръвоносните съдове, активизирайки по този начин кръвообращението, водят до отслабване (сваляне на килограми) и увеличават обмяната на веществата. Подобен масаж не само, че няма да навреди никому, той ще вдигне настроението и ще заздрави организма на ползващите хидромсажната вана.

Реномираните марки хидромасажни вани са винаги висококачествени, надеждни, имат отлични практически и естетически характеристики. Подобно оборудване няма как да не се различава по определени характеристики, като например – форма, размер и функционалност. Различията позволяват на всеки потенциален клиент да подбере за дома си хидромасажна вана, която напълно да удовлетворява неговите и тези на семейството му потребности, поставените към нея високи практически изисквания и разбира се да бъде съобразена със съответните финансови възможности на купувача.

Лидерите на пазара за хирдомасажни вани подлагат продуктите си на редица тестове, които започват на началния етап от производствения цикъл и свършват с крайния качествен контрол на готовата вече вана. При голям брой от фирмите за всяка хирдомасажна вана се издава сертификат, който е свидетелство за високото качество на изделието. В случай, че присъства, този документ дава гаранция на всички клиенти, че предлаганите от компанията хидромасажни вани притежават действително високо качество, а освен това са и безопасни за ежедневно използване.

Сред широкия асортимент от хидромасажни вани, присъстващи на българския пазар, без усилие може да намерите такава, която перфектно да подхожда на дома ви. Хиромасажните вани могат да бъдат правоъгълни, овални, кръгли, асиметрични и ъглови, компактни и такива за двама души, практически с всякаква дължина, ширина и височина, с допълнителни аксесоари и без тях. Материалите, който често се използва на направата на подобно оборудване най-често са стомана и акрил. Те се отличават не само с привличащите клиентите си свойства (външна привлекателност, лесни за почистване, практичност, надеждност и неголяма маса), но със сравнително достъпните си цени.


About the Author


Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑